Vraag

23 maart 2021
Profielfoto van Marthe van Voorst van Beest
Adviseur opgroeien & opvoeden
OPROEP

“Begeleiders van kinderen en/of jongeren in culturele verenigingen/clubs gezocht!”

Toelichting

Participanten gezocht: Medeopvoeders in de vrije tijd.

Elk kind heeft recht op vrije tijd. Sport, culturele activiteiten en scouting kunnen een belangrijk deel van hun leven zijn. Voor mijn master Youth, Education & Society aan de Universiteit Utrecht en namens het Nederlands Jeugdinstituut ben ik op zoek naar betaalde en onbetaalde begeleiders in sport-, cultuur- en scoutingclubs, voor het invullen van een korte vragenlijst (max. 15 min.) en voor een online interview (max. 45 min.). Ik ben benieuwd naar de manier waarop jij kijkt naar je opvoedkundige rol als begeleider in een vrije tijdsvoorziening.

Mocht je interesse hebben, klik dan op onderstaande link voor meer informatie, gevolgd door de online vragenlijst. Als je enkel mee wil doen aan het interview maar niet de vragenlijst wil invullen, kan je deze link ook hieronder vinden. Ik zou het ook erg waarderen als je dit bericht deelt met je netwerk: je collega-begeleiders of de trainers, coaches of juffen/meesters van de sport-, cultuur- of scoutingclub van je eigen kinderen bijvoorbeeld. Alvast heel erg bedankt!

Voel je vrij om contact met mij op te nemen voor vragen, op- of aanmerkingen. 

Deze vraag is door Marthe gesloten.
Profielfoto van Pim Frissen
Projectmederwerker Beeld, docent Mode

Hoi Marthe,

Mijn naam is Pim Frissen en ik wil met alle plezier meewerken aan jouw onderzoek maar de bovenstaande link naar de vragenlijst en interview werken niet.

Ik geef naschoolse lessen Beeldend in de Schadewijk (IKC de Regenboog) en ben niet alleen bezig met kunstonderwijs maar we bieden kinderen ook een veilige plek om, na school, helemaal zichzelf te mogen zijn.

Ik ben in dienst van Muzelinck, centrum voor de Kunsten in Oss. Je kunt me, voor verdere vragen, bereiken per mail; pim.frissen@muzelinck.nl

Grtjs van Pim

Profielfoto van Froukje Hajer
Adviseur jeugdbeleid en kinderrechten

Leuk onderzoek marthe! Als je me even mailt dan zet ik de vraag ook direct even uit bij/aan aantal begeleiders. Mijn mailadres is f.hajer@planet.nl